Metalhammer

Metalhammer, de Xavier Quero. Del 4 al 21 de Juliol del 2019 a la Sala Fènix

Foto: Josep Tobella

Metalhammer ens proposa un viatge pels darrers dies del mur de Berlín occidental, que malgrat viure a l’empar de la RFA a l’altre banda del Teló d’Acer, amaga històries de marginalitat per part de personatges exclosos de la societat, que consagren la seva vida als clubs nocturns i al crim en un desesperada recerca de la seva identitat

  • REPARTIMENT

Shujana – Marta Mateo
Dagmara – Marina Ogalla
Gabriel – Sergio Navarro
Sigrid – Ariane Millet
Jaros – Jan Zawisza

  • EQUIP TÈCNIC I CREATIU

Estilisme: Anneke Necro (Mantis Lab)
Disseny lumínic: Manel Bocero
Espai sonor i selecció musical: Xavier Quero
Coaching d’actors: Felipe Cabezas
Ajudants de Direcció: Laia Soler i Marta Martínez-Seara
Text i Direcció: Xavier Quero
Fotos: Josep Tobella
Co-producció: Sala Fènix

Foto: Josep Tobella

RESSENYES

“La obra de Xavi vuelve a jugar de forma oscura y deprimente con una realidad pasada que no puede ser tratada de otro modo sin caer en la falsedad. Una banda sonora genialmente elegida que nos lleva a un recorrido minimalista pero lleno de la desesperación y la locura que acompaña a un grupo tan perdido como impaciente en sus propios caminos.

Porque la caída del muro de Berlín no fue una victoria comunitaria ni colectiva. Fue una nueva victoria del capitalismo sobre sus enemigos (tan oscuros como él en este caso) que se disfrazó de victoria popular, y Xavi y su equipo supo entender y transmitir eso a una escala condensada en una hora.” “Sin Cadenas” Blog

“Són personatges marginals que transiten per clubs nocturns, flirtegen amb la criminalitat i ballen frenèticament en alguna pista. Per a ells i elles “cada nou dia és esperar, una vegada més, la fi del món”, com diu un dels personatges.

Guerra freda, ambients industrials, marginalitat… Són alguns dels elements d’una proposta jove que posa el focus en el nostre passat recent i que podeu veure aquests dies a la Sala Fènix.” “Barcelona Cultura” Ajuntament de Barcelona. 

DESCÀRREGUES

Descarrega el dossier de Metalhammer aquí.